MADEN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ

Telefon : 04244412003
WEB https://madencpal.meb.k12.tr
Adres : BAHÇELİEVLER MAH. AKMAN SK. OKUL BLOK NO 50 İÇ KAPI NO 0 MADEN / ELAZIĞ
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan,değişme ve gelişmeye açık,öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden,değerlerini yaşayan ve yaşatan,hoşgörü sahibi,farlılıkları zenginlik kabul eden,kendine güvenen,katılımcı,kendini sorgulayan,etkili ve nitelikli,çağdaş,demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
MİSYON : Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini,bilgili,becerili,özgüvenli olmalarını,çevresi ile iyi ve olumlu iletişim kuracak davranışlar kazanmalarını,olaylara çok yönlü ve tarafsız bakabilmelerini,çağın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazanmalarını,gelişen teknolojiyi izleyip kullanabilmelerini,vatanını,bayrağını seven,milletine saygılı,tarih şuuruna sahip inançlı nesiller olmalarını,liderlik özelliklerinin yanı sıra,işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :

Saatler : 08:20 15:00
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : yarım saatte bir minibüs var
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : il merkezine 76 km